VAN DENKEN NAAR DOEN

Maak nu een keuze en kom in beweging**

Want wie zelf niets onderneemt, zal zelf ook niets veranderen**

Het is bijna zeker dat je twijfelt. Twijfelt of je wel de goede keuze maakt, twijfelt of het echt waar is wat hier wordt verteld.

Twijfelt of dat wel voor jou geldt. Maar wie blijft twijfelen lost niets op. 

Wie niets onderneemt, zal niets veranderen

Procesverwerking

Er is bij ieder mens een belangrijke en persoonlijke reden waardoor we het geluksvermogen zijn verloren en dat dit in het onderbewuste is afgedaald.

Zonder jouw eigen kleur en wezen, is de wereld anders. Je bent niet voor niets op deze planeet en hebt wel degelijk een eigen zingeving. Depressies ontstaan en verdriet wordt niet uitgewerkt, als we ons van deze zingeving niet bewust zijn. De belangrijkste daad en tevens jouw grootste vreugde is de wereld jouw eigen mens-zijn aan te bieden. Dat is geluk en vervulling. Dat is de spirituele vervulling van de mens, temidden van de wereld waarin hij leeft. Zelfvertrouwen

Iedereen verlangt naar een open vrij bestaan waarin zelfvertrouwen het draagvlak is. Hoe komt het toch dat we dat natuurlijke vertrouwen in ons zelf, wat we hadden toen we 1 of 2 jaar oud waren , zijn kwijtgeraakt?

Ook jij deed, net als de kleine kinderen nu nog steeds, vol zelfvertrouwen wat jij wilde.

Zelfvertrouwen is bij ieder van ons van nature aanwezig. We kunnen het dus ook terug krijgen. Werkelijk zelfvertrouwen is gebaseerd op innerlijke rust en zekerheid en niet op aangeleerd assertief gedrag. Daar kijkt men gemakkelijk doorheen en vroeg of laat "val je door de mand"

Een rottig verleden geeft je nog geen recht op een levenslang slachtofferschap. 

      Je eigen leven lijkt direct veel mooier zodra........

      Je het niet meer met dat van anderen vergelijkt